Tungsten AP Essentials™

Cloudgebaseerd beheer van leveranciersfacturen

Stroomlijn uw crediteurenproces.

OVERZICHT

WAT IS AP ESSENTIALS™? 

In het huidige snelle zakelijke landschap zijn efficiënte crediteurenactiviteiten van cruciaal belang om de financiële gezondheid te behouden en concurrerend te blijven. Tungsten AP Essentials (voorheen bekend als ReadSoft Online) is een uitgebreide oplossing die is ontworpen om uw AP-processen te transformeren, repetitieve taken te automatiseren en uw financiële workflow te optimaliseren. Laten we ons verdiepen in de wereld van Tungsten AP Essentials en ontdekken hoe het uw AP-afdeling radicaal kan veranderen.

Maximaliseer uw efficiëntie

Voordelen

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

Tungsten AP Essentials is uw toegangspoort tot een efficiëntere en gestroomlijnde crediteurenafdeling. Maak de slimme keuze om uw AP-activiteiten te automatiseren en te verbeteren, zodat u concurrerend blijft in de snelle zakelijke omgeving van vandaag. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Tungsten AP Essentials voor uw organisatie kan werken.

Alle edities

Extractiepercentages tot wel 95%*.

De Basic Edition bevat alleen kop-voettekstextractie. *Extractiepercentages basiseditie niet lager dan 80%

Adaptief, zelflerend, kennisverwerking:

Verbetert de snelheid en precisie terwijl het leert gegevens in facturen te lokaliseren, waardoor in de loop van de tijd meer waarde wordt geleverd.

Geavanceerde analyses:

Vooraf gebouwde dashboards bieden inzicht en zichtbaarheid in de productiviteit van operators en factuuractiviteiten. Gebruik het om de belangrijkste gebieden voor optimalisatie en verbetering te identificeren.

ERP-integratie:

Facturen worden automatisch gepost in Microsoft Dynamics 365 Business Central, Finance, Oracle NetSuite, Fusion Cloud en Coupa. Andere gebruikers krijgen een XML-bestand met factuurgegevens en afbeelding voor eenvoudige integratie.

Ingebouwde ondersteuning voor regionale variaties:

Landspecifieke instellingen omvatten belastingtarieven, datum- en bedragformaten, valuta's en tekensets.

Zeer veilige oplossing:

SAML 2.0, OpenID Connect en tweefactorauthenticatie worden ondersteund. Regelmatige penetratietests van derden. Tungsten AP Essentials SOC 2 Type 1 gecertificeerd voor topbeveiliging. Voldoet ook aan de Amerikaanse NACHA-regel.

Ondersteuning voor extractie van energierekeningen:

Verminder de tijd bij het verwerken van complexe facturen met geavanceerde OCR. Op gegevensoverdracht gebaseerde documentextractie vermindert de noodzaak van menselijke tussenkomst en helpt u tijdige betalingen te garanderen.

Administratieve diensten:

Bied accountbeheer- en rapportagediensten voor opbouw, facturering, verwerkingstijden, verwerkingsvolumes, enz.

Tungsten AP Essentials API (REST-API):

Maakt externe toegang mogelijk tot services die beschikbaar zijn in Tungsten AP Essentials. De API biedt geavanceerde integratiemogelijkheden tussen Tungsten AP Essentials en andere systemen voor het uitwisselen van informatie.

Voordelen

WIE PROFITEERT VAN AP ESSENTIALS™?

Tungsten AP Essentials voorziet uw crediteurenafdeling van deze geavanceerde functies en voordelen en biedt een uitgebreide oplossing om processen te stroomlijnen en de financiële workflow te verbeteren. Omarm de toekomst van AP-automatisering en verbeter de financiële gezondheid van uw bedrijf door Tungsten AP Essentials in uw activiteiten te integreren. Neem vandaag nog contact met ons op om uw reis naar efficiënt crediteurenbeheer te starten.

Tungsten AP Essentials verhoogt de efficiëntie, verlaagt de operationele kosten, verbetert de relaties met leveranciers en maakt datagestuurde besluitvorming mogelijk voor betere bedrijfsprestaties.

Tungsten AP Essentials stroomlijnt de factuurverwerking, waardoor er meer tijd overblijft voor caseloadbeheer, compliance, samenwerking en kostenbesparingen in juridische praktijken.

Tungsten AP Essentials optimaliseert de toewijzing van middelen, bevordert de transparantie, stroomlijnt de activiteiten en zorgt voor naleving van de regelgeving, waardoor het ideaal is voor efficiënt beheer van openbare diensten.

Healthcare professionals can focus on patient care, streamline operations, enhance collaboration with vendors, and maintain data security and confidentiality.

Geïnteresseerd in AP Essentials™?

Neem vandaag nog contact op met ons team om aan de slag te gaan!

Want more info?

Let's have a chat