Home » Nuance » BizSkype migratie op 22.10.2017

BizSkype migratie op 22.10.2017

De BizSkype Cloud telefonie service wordt gemigreerd naar een nieuw platform. Dit vindt plaats op 22.10.2017.
Wij verwachten dat de BizSkype Service weer volledig operationeel is op maandag 23.10.2017 om 08.00 uur.
Updates volgen op de website.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. The European Law differentiates between functional or non-privacy sensitive cookies and cookies which could be privacy sensitive (PII). This websites only uses functional or non-privacy sensitive cookies. This website uses both types of cookies. By clicking ‘All right, close’ or by continuing to use our website, you accept the cookies of our website. Choose ‘change your settings’ if you want more information or to change your cookie preferences.
Annuleren