Home » Nuance » 23.10.2017 12.17 CET – Downtime op outbound bellen BizSkype

23.10.2017 12.17 CET – Downtime op outbound bellen BizSkype

Er is op de BizSkype service een melding van outbound telefonie gemeld.
Gebruikers kunnen ervaren dat er niet uitgaand gebeld kan worden.
De inbound (binnenkomende) gesprekken en workflows werken wel.
Er wordt aan deze issue gewerkt. Update volgt.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. The European Law differentiates between functional or non-privacy sensitive cookies and cookies which could be privacy sensitive (PII). This websites only uses functional or non-privacy sensitive cookies. This website uses both types of cookies. By clicking ‘All right, close’ or by continuing to use our website, you accept the cookies of our website. Choose ‘change your settings’ if you want more information or to change your cookie preferences.
Annuleren